Mijn favorieten

Pakket #1

Wil je zelf je huis verkopen, maar toch hulp van een NVM makelaar?

Voor een lage courtage van € 795,- (incl BTW) staat je huis uitgebreid op Funda, kunnen wij de onderhandelingen begeleiden (indien je dit wenst) en maken wij de schriftelijke koopakte op. Je zorgt zelf voor foto's en teksten. De bezichtigingen met de kandidaat kopers doe je zelf.

Korte uitleg
Bij de gratis waardebepaling van je huis taxeert ZO makelaars de 'vrije verkoop-waarde'. Je krijgt ook een prognose van de verkooptermijn. Verder kijkt ZO makelaars naar de bouwkundige staat en adviseert eventueel een bouwkundig onderzoek. Klaar voor de start!

Van je huis wordt een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt. Deze brochure bevat naast wervende teksten ook foto's. Kandidaat kopers kunnen het document downloaden op Funda.

Natuurlijk krijgt je de opvallende en herkenbare ZO raamborden ter beschikking en heb je de ondersteuning van een lokale NVM makelaar om de hoek.

Funda
Als NVM-kantoor hebben wij direct toegang tot Funda, de beste bezochte woonsite van Nederland. Funda wordt miljoenen keren per maand bezocht en wij zorgen voor een prominente plek op Funda waardoor je de beste kans op bezichtigingen hebt.


ZO makelaars biedt u vanaf Eur 695,- excl BTW een compleet verkooppakket


Direct aanmelden
Wil je jouw woning aanmelden voor de verkoop en plaatsing op Funda? Dat kan 24 uur per dag.

Aanmelden

Overzicht van dit pakket en de andere pakketten
ZO makelaars geeft je de mogelijkheid om te besparen op de verkoopkosten. Sommige zaken wil en kan je natuurlijk zelf regelen. Om zo transparant mogelijk te zijn, hebben wij alle items van het verkoopproces uitgeschreven en hebben wij verschillende pakketten ontwikkeld en overzichtelijk gemaakt.

Overzicht

Meer weten?
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Reactieformulier