Mijn favorieten

Zelf verkopen


Voor iedereen die zelf de bezichtigingen kan en wil doen.Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Zaken als de waardebepaling, Juridische rompslomp en onderhandelingen regelt ZO makelaars natuurlijk voor je.

Let op! Zorg dat je het ingevulde wachtwoord goed onthoudt want bij een volgend bezoek moet je inloggen met jouw mailadres en dit wachtwoord. Inloggen doe je rechtsboven op het startscherm (zie rechts-bovenin de Homepage van www.zomakelaars.nl bij Inloggen Move.nl).

Ter verificatie ontvang je na de registratieprocedure een mail van ZO makelaars. In deze mail ‘Bevestiging inschrijving” vind je een linkje. Door hierop te klikken bevestig je jouw registratie en krijg je toegang tot het intranet van ZO makelaars (hierna ook te noemen “Move.nl”).
Nu kun je alle woninggegevens invullen.
 
Heeft u reeds een account, klik dan hier
Persoonsgegevens
Te verkopen woning
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Na registratie ontvangt u een e-mail en kunt u stap-voor-stap de woning invoeren. Registratie verplicht u tot niets.
Bedankt voor de registratie. Er is een e-mail naar u gestuurd met een link om uw gegevens en die van de woning in te kunnen voeren.

Uw pand online aanmelden kan 24/7

Begin met jouw registratie op www.zomakelaars.nl onder het tabblad "Aanmelden". Vul links je gegevens zo volledig mogelijk in en klik op Registreren.

Let op! Zorg dat je het ingevulde wachtwoord goed onthoudt want bij een volgend bezoek moet je inloggen met jouw mailadres en dit wachtwoord. Inloggen doe je rechtsboven op het startscherm (zie rechts-bovenin de Homepage van www.zomakelaars.nl bij Inloggen MijnNVM).

Ter verificatie ontvang je na de registratieprocedure een mail van ZO makelaars. In deze mail ‘Bevestiging inschrijving” vind je een linkje. Door hierop te klikken bevestig je jouw registratie en krijg je toegang tot het intranet van ZO makelaars (hierna ook te noemen “MijnNVM”).
Nu kun je alle woninggegevens invullen.

Verkopen kan al vanaf Eur 795,- incl. BTW