Mijn favorieten

Video, video, video

Video’s van funda helpen consument
Op Funda zetten we steeds vaker video in om consumenten optimaal te informeren over het kopen en verkopen van een huis. Daarbij besteden we extra aandacht aan de positionering de woning en de omgeving.

Want veelgestelde vragen van consumenten bij het kopen van een huis, zijn omgevingsfactoren. Aan de hand van de informatie op Funda weten we steeds beter waar consumenten naar op zoek zijn en hoe wij ze zo goed mogelijk van informatie kunnen voorzien.

Sinds afgelopen jaar doen we dat niet alleen in tekst, maar ook steeds meer in video. ‘We zijn constant op zoek naar manieren om onze bezoekers te bereiken. Uit kwantitatief en kwalitatief onderzoek blijkt dat video een nieuwe, jongere doelgroep aanspreekt: die willen geen lang artikel lezen.’

Video’s het nieuwe goud
Ook deze video’s maakten we op basis van zoekgedrag. Van de vraag welke stappen je doorloopt bij het kopen van een woning tot wat een aan- of verkoopmakelaar precies doet, maken wij video’s van maximaal 5 minuten.

‘Er zijn nog niet zo veel woning video’s op YouTube te vinden’
Video is een logische stap. ‘YouTube is naast Google een van de grootste zoekmachines ter wereld. Mensen die visueel zijn ingesteld, zoeken liever op YouTube.’ Een bijkomend voordeel is dat de markt van video nog redelijk onontgonnen gebied is. ‘Er zijn nog niet zo veel video’s over Nederlands aanbod te vinden, dus zijn wij daarmee meteen een grote aanbieder op YouTube.’

MEER ZIEN?
Klik en like ons YouTube kanaal -> ZO MAKELAARS
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring