Mijn favorieten

Duurzaamheidsvragen van klanten!



Duurzaamheid is een hot item voor woningzoekenden. Funda concludeerde eind vorig jaar dat in 2022 maar liefst 24 miljoen keer gefilterd werd op het energielabel. Dat is een stijging van maar liefst 142% vergeleken met het voorgaande jaar! Ook de invloed van een goed energielabel op de woningwaarde is drastisch gestegen. Wij van ZO makelaars ervaren dat vragen over isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en energielasten veel vaker aan bod komen in de gesprekken met potentiële kopers. En het antwoord? Dat biedt ZO makelaars nu op voorhand al aan...


Met onze geavanceerde tool hebben wij per pand een op maat gemaakte widget, waarmee woningzoekenden per woning een rapportage met daarin o.a. de verwachte energielasten kunnen aanvragen. Hiervoor hanteren wij een unieke betrouwbare formule, die gebaseerd is op het definitieve energielabel van het object. En nog beter: we brengen in kaart welke isolatie en/of zonnepanelen al aanwezig is/zijn én waar nog kansen voor verduurzaming liggen. Naast de verwachte investering laten we zien welke subsidie er beschikbaar is, plus welk positief effect dit heeft op de energierekening én woningwaarde. 

ZO makelaars laat zien dat het kopen en vervolgens verduurzamen van een woning met een slecht energielabel héél rendabel kan zijn. Bij ons woning-aanbod met een goed energielabel, benadrukken wij de extra lage energie-lasten en de reeds aanwezige isolatie. De rapporten zijn via onze website te downloaden en de aanvrager ontvangt het gewenste rapport keurig in zijn mailbox. ZO bouwt ZO makelaars aan duurzame klantrelaties!

Voordeel:
-  Antwoord op een hoop vragen over verduurzamen.
-  We creëren bewustwording over de rendabiliteit van verduurzamen. 
-  Rapporten kosteloos in uw mailbox.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring